Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

Juvelerna 4 veckor

Oj vad tiden går fort, juvelerna är redan 4 veckor och det händer mycket nu med dom. Små hundar har dom blivit, börjat bita och busa med varandra, äter köttfärs och fil två gånger per dag och idag fick dom även några foderkulor som var uppblötta i också. Små svansarna har börjat vifta så smått när man pratar med dom. Så mysig tid nu, svårt slita sig fråb valplådan. Dom ska få börja komma ut i köket nu också men det blir inte idag då dom gräver utanför och det gnisslar och smäller och låter så högt så jag väntar tills i morgon med det, vill inte att första gången i köket ska blir skärmmande, köksfönstret är precis ovanför där dom gräver, brukar ändå vara lite läskigt först när dom får komma ut i stora världen.


Juvelerna tillsammans

Fler bilder i galleriet.

Idag har klorna blivit klippta, vägda är dom också och går upp bra i vikt. Vikterna ser ni på undersidan Valplådan. Under vecka som gått har jag laddat upp en del nya bilder och filmer på dom små, så kika in i galleriet om ni vill se fler bilder och filmer på mina små juveler

Kram från mig och flocken


 

Torsdagen den 3 mars 2016 kl. 15:39

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language