Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

Bra råd för hundar & andra djur som är rädda på nyår

Dog News bloggen ger er bra tips och råd på vad ni kan göra om er hund och även andra sällskapsdjur är rädda för nyårsraketer!

TILL BLOGGEN DOG NEWS

 

Jag lider så med alla djur som är rädda, själv har jag en flock som inte bryr sig och jag hoppas att Hwila tar efter flocken då det är hennes första nyår.

Jag har ägt en hund som var otroligt rädd och stressad på nyår och det är fruktansvärt att se hur dåligt dom mår och jag önskar så att det kunde bli totalt förbjudet för privatpersoner att använda raketer.

Ta hand om er och era djur, se till att ha ordentliga halsband/selar så era hundar inte kan ta sig lös om dom blir skrämda, ha alltid koppel på hunden även om eran hund aldrig visar rädlsa, man vet aldrig när dom kan bli skrämda. Se till att rasta hundarna i tid så ni slipper gå ut under den värsta tiden runt 12 slaget. Jag önskar arr 2016 blir ett år då jag slipper läsa om alla hundar som sprungit bort pga att dom blivit skrämda och kommit lös.

Gott Nytt År från mig och flocken

 

Måndagen den 28 december 2015 kl. 11:00

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

God Jul

 

 

Kram från mig och flocken

 

Söndagen den 20 december 2015 kl. 10:11

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Dumma stormen Helga

Ja på grund av stormen Helga är det inställda tåg från Stockholm och söder ut så det blir ingen resan söder ut och para vilket är så tråkigt   Men vädrets makter rår vi inte på och denna gång var inte vädret på min sida, men denna årstid är det ju ofta problem med tågen på grund av vädret. Jaja inget att gräva ner sig för, går fler tåg och jag har ju min fina kille här hemma jag kan använda så mina familjer som väntar på valparna blir inte ledsna tror jag Har iaf mailat dom båda familjerna och meddelat att jag inte kunde använda den blivande killen som planen var men att jag kommer para med min kille Olle istället.

Önskar alla en fortsatt fin helg och 2:a advent !

Kram från mig och flocken

 

Lördagen den 5 december 2015 kl. 09:28

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Resan bokad

Ja nu har jag bokat tåget så på Lördag åker jag och vovvar ut på en tripp, blir både kul och lite jobbigt då det blir mycket stilla sittandes för mig på tåget och det gillar inte mina knän men vad gör man inte för en trevlig träff och ett litet äventyr så här i vinterrusket  Vet iaf två familjer som är glada och förväntansfulla av det som förhoppningsvis blir efter dennna tripp jag och vovvarna gör

Ett mail och bilder har jag fått av fina Anna och hennes söta Maja om vad dom gjort i sommar, alltid lika roligt och värmade i hjärta att få bilder på "mina" valpar. Maja, Lillaing´s Acqua är ju från min första kull och den kulle blev 7 år i September och jag och matte Anna har fortfarande kontakt vilket är så roligt

Fler bilder på Maja i galleriet!

Kram från mig och flocken


 

Torsdagen den 3 december 2015 kl. 12:40

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language