Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Veterinären idag

Idag har trillingarna varit till veterinären och fått varsin OK stämpel i rumpan vilket innebär att dom är ID-märkta, vaccinerade och veterinärbesiktade så nu är dom klara att flytta på Söndag då dom är 8 veckor gamla. Ja Lillaing´s Ivriga Irme-Li ska ju stanna här och Lillaing´s Imponerande Ilo har funnit ett hem men inte bestämt när han flyttar. Så nu är det bara lilla söta Lillaing´s Idealiske Ito so söker ett eget kärleksfullt hem.


Lillaing´s Idealiske Ito är en pigg och glad gosse men mycket spring i benen, framåt och social och älskar att vara ute och busa på gården med sina syskon och övriga flocken.

Massor med bilder i galleriet Valpkull I och fler filmer i Valpkull I - Filmer

Med lilla Ilo följer en fin valplåda med mat, filt, halsband + koppel, godis, tugg, massa leksaker, rabattkuponger på foder mm .

Vill ni veta mer om lilla Ito eller vill komma på besök och hälsa på är ni välkomna att ringa eller maila, kontaktuppgifter finner ni här Kontakt

Lilla Rakel var med till vetten också och fick sin 1 års vaccinering

 

Kram från mig och flocken

 

Fredagen den 17 juli 2015 kl. 19:27

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language