Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Redan 4 veckor

Tiden går så fort, I-kullen redan 4 veckor och nu har dom verkligen blivit små hundar Dom har ju börjat höra oh blir så glad då man kommer och pratar med dom och svansarna går som små propellrar Ja nu är det så mysigt att ha valpar.

Idag har jag vägt dom, vikterna ser ni på undersidan Valplådan, klona är även dom klippta och självklart är dom fotade.
Lillaing´s Imponerande Ilo  4 veckor

Han söker ett eget kärleksfullt hemLillaing´s Ivriga Irme-Li 4 veckor

Hon stannar i kenneln och kommer kallas för HwilaLillaing´s Idealiske Ito 4 veckor

Han söker ett eget kärleksfullt hemMidsommar var lugn här, min dotter var med sina vänner och jag bara mös med mina älskade vovvar för det regnade till och från mest hela dagen / kvällen. Någon värme är det ju inte heller, vart är sommaren Det får gärna bli lite varmare och soligt nu tycker jag så man kan vara ute mer.

Trillingarna tillsammans

Köttfärsen har vi fortsatt med och äntligen i helgen så började tjejen också äta lite bättre, hon har vägrat och bara morrat då jag petat in i munnen på henne. Men fortfarande så vill ingen av dom äta från skålen utan vill äta ur handen min, detta är första kullen jag har som inte är helt galen i köttfärsen men kanske beror det på att mamma Flingan diar dom hela tiden tycker jag, men hon är en duktig mamma och jag förstår att valparna tycker mammas mat är godare Jaja dom blir ju mer och mer aktiva så det kommer nog med tiden att dom vill äta, kanske dom äter med god aptit idag för jag har inte gett dom måltiden än.

 

Kram från mig och flocken

 

Söndagen den 21 juni 2015 kl. 15:11

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language