Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Trillingarna 3 veckor

Ja tiden bara rusar iväg, idag blir trillingarna (I-kullen) 3 veckor. Söta som socker har dom blivit Nu har dom börjar tulta runt i valplådan, men dom är så tjocka så dom rullar runt titt som tätt Ja duktiga mamma Flingan har grädde i tuttarna och tar så väl hand om sina små hjärtegryn.


Idag har dom fått klona klippta och blivit vägda och fotade som alltid, men dom har även blivit avmaskade och fått prova på fast föda för första gången. Rå köttfärs utrört i ljummet vatten och som vanligt första gången är det lite si å så med att äta, blir mest kladd som synes 


Men dom kommer börja uppskatta det när dom fått smaka det några gånger, brukar vara väldigt gott och nu blir det ju lite smakanade av det varje dag framöver och så småningom blandas valpfoder i tills dom helt övergått till valpfodret.


Deras namn till stamtavlorna är nu bestämda.


Lillaing´s Imponerande Ilo

Han söker ett eget kärleksfullt hem.


Lillaing´s Ivriga Irme-Li

Stanna i kenneln.


Lillaing´s Idealiske Ito

Söker ett eget kärleksfullt hem.


Trillingarna tillsammansDeras vikter ser ni på undersidan Valplådan och i galleriet finns några fler bilder i mappen Valpkull I

 

Kram från mig och flocken

 

Söndagen den 14 juni 2015 kl. 18:13

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language