Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

I-kullen 2 veckor

Först vill jag börja med att be om ursäkt att jag inte uppdaterade hemsidan då valparna blev 1 vecka som jag brukar och även sagt till några som ringt på valparna. Anledningen  är att min son kom ner på Lördag förra helgen från Luleå och det första han gjorde var att sätta in min nya hård disk jag köpt och som alltid ska det ju inte gå som en dans på rosor då man ska instalera programmen jag behöver ha utan det ska verkligen strula så han måste göra om. Men nu är datorn som den ska och jag har alla mina program igen och datorn är hur bra som helst. Tack underbara sonen min, vad skulle jag göra utan dig och din datakunskap

 

Men jag vägde och fotade valparna förra Söndagen då dom blev 1 vecka och nu finns bilderna i galleriet och även på undersidan valplådan.

Idag blir dom 2 veckor och nu börjar ögonen öppnas på dom små liven och dom är så söta dom små liven.

Mamma Flingan har bra med mat till dom för dom har verkligen gått upp i vikt, vikterna ser ni på undersidan valplådan och här några bilder på mina trillingar

 

Valp 1, Hane

Valp 2 Tiken  (Reserverad)


Valp 3, Hane

 

Trillingarna tillsammans 2 veckor gamla.

 


Och som vanligt har klona blivit klippta vilket jag alltid gör en gång i veckan. Mamma Flingan är en duktig mamma och sköter om sina små, rent, tyst och lugnt i lådan och Flingan kan ta sig lite längre raster och vara ute på gården med dom andra hundarna då det är fint väder, hon visar då hon vill gå in. Ja allt är så bra med både valparna och mamma Flingan, ja pappa Olle mår bra han också.

 

Kram från mig och flocken

 

 

Söndagen den 7 juni 2015 kl. 20:26

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language