Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

H-kullen 6 veckor

Tiden bara rusar iväg, nu är valparna redan 6 veckor gamla och det är full rulle på dom alla kan jag lova, underbart att se dom busa runt.

Idag är dom i vanlig ordning vägda, klona är klippta och fotade...hmmm ja min dotter är inte hemma så att få till bra foton på dom små var lättare sagt än gjort men en bild på dem var som blev okej iaf och en tillsammans just innan dom la sig för att sova. Dom är lite blöta i pälsen då jag badade av dom lite för jag tyckte dom var lite kissiga och inte undra på dom dom härjar runt med varandra.

Här bilden på dem tillsammans, söta som socker är dom


Veterinärtiden är bokad i Januari för vaccinering, id-märkning och besiktning. Är några som hört av sig om gossarna som är till salu och till veckan kommer en och hälsar på sen får jag se om någon annan hör av sig igen och vill hälsa på busfröna mina.

Passar på att önska alla ett Gott slut och ett riktigt Gott Nytt hundår

Kram Inger och flocken

 

Söndagen den 28 december 2014 kl. 18:21

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language