Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

2'a advent och 3 veckor

Idag är valpkull H redan 3 veckor gamla och som vanligt så är klona klippta, dom är vägda och fotade och idag har jag bestämt deras stamtavle namn hehe och dom som "känner" mig vet ju redan att jág kan välja lite udda/roliga/ knasiga namn men sån är jag och det är ju bara ett namn på stamtavlan, till vardags kan man ju kalla sina småttingar för vad man vill


Hane 1 får heta Lillaing´s Happy Feet och är till salu


Tiken får heta Lillaing´s Hoppsan Kerstin, hon är reserverad


Hane 2 får heta Lillaing´s Heffaklumpen och är till salu


Hane 3 får heta Lillaing´s Herr Nilsson och är till salu

Några fler bilder i galleriet Valpkull H, deras vikter på undersidan Valplådan.

Idag har dom fått den stora valplådan för nu börjar dom ju röra på sig lite och nu går det fort då dom börjar röra sig mer. Dom tultar på, dom busar och biter varandra, försöker klättra upp i knät då jag sitter på golvet med dom, pussas och biter i fingrarna och är helt underbara Så nu ska jag börja fota lite mer på dom då jag ser att dom är uppe och rör sig, så fler bilder kommer förhoppningsvis snart och fler uppdateringar.

Har funderat lite på att göra om hemsidan, har börjat göra lite ny grafik så jag får se vad det blir och om det blir av att göra om. Älskar ju göra grafik och nu har jag ju inte många hemsidor jag gör grafik till så då blir det att jag funderar att göra om på min egna,  blir helt nytt i så fall, nya färger osv. Jaja det återstår att se om det blir av.

Passar även på att önska alla en fortsatt trevlig 2'a advents kväll, själv ska jag ut med hundarna nu en sväng och sen tända lite ljus och krypa upp i soffan och se lite tv.

Kram från mig och flocken

 

Söndagen den 7 december 2014 kl. 20:02

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language