Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

2 veckor

Idag blir H-kullen 2 veckor och ögonen har dom öppnat Dom växer så det knakar och går upp i vikt, tjocka, runda och goa är dom allihopa och så fina

Jag har inte kommit på namnen än till stamtavlan, alltid lika svårt att välja så än kallas dom bara som nummer

Valp 1 Hane


Valp 2 Tiken


Valp 3 Hane


Valp 4 Hane


Jag har ju redan fått en favorit i lådan, en av hanarna är så fin Ja tiken är jätte söt hon med och hon ska stanna i kenneln är det tänkt, men en av hanarna är helt underbar tycker jag.


Tik, Hane 1, Hane 2, Hane 31: adevent är det idag också och lite julpyntat har det fått bli på hemsidan också och även här hemma har några stjärnor och stakar kommit fram men mer blir det inte.

Fler bilder finns i galleriet Valpkull H och under knappen valplådan finner ni info om vikterna deras.

I kväll har jag även badat lilla "Dag-Otto" (Lillaing´s Gutta)


Lilla goa gossen

I morgon kväll ska vi in till Eskilstuna och veterinären och hoppas på en OK-stämpel i rumpan på honom så han kan flytta till sitt nya hem. Köparna kommer med till veterinären och är allt okej med honom så flyttar han redan i morgon kväll. Men han flyttar bara inom Eskilstuna så han hamnar nära mig och kanske får jag möjlighet att träffa honom ibland. Kommer bli tomt utan honom men tror det blir bra, både han och systern "Rakel" är så beroende av varandra och tar efter varandra, båda behöver stå på egna tassar. Sen varför jag behöll båda var ju för att jag ville behålla linjen efter "Måniq" (Daphne) då "Smulan" (Lillaing´s Eulalia) var så liten och det blev snitt så hon gick ju ur avel, men "Rakel" har vuxit till sig och är mer uppe på benen än sin mamma och längre i kroppen så hon blir mycke störe än sin lilla mamma. Hade "Rakel" inte blivit det hade "Dag-Otto" fått föra linjen vidare.


Kram från mig och flocken

 

Söndagen den 30 november 2014 kl. 22:10

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language