Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Nu så....

Ja äntligen har jag tagit tag i hemsidan och uppdaterat den, så nu har Dag-Otto och Rakel Spektakel egna undersidor med stamtavlor och egna mappar med bilder i galleriet. Dom små liven blev ju 9 veckor i Söndag och dom växer så det knakar kan jag lova.


Dag-Otto är en riktig liten mysklump

medan


Rakel Spektakel är en liten dam som inte har tid med mys, världen är stor och det finns mycke att upptäcka i den.

Ja dom är två helt olika typer men helt underbara båda två.


Fler bilder finner ni i galleriet, Lillaing´s Gutta, Lillaing´s Gåva och Flocken tillsammans om ni vill se fler bilder.

Busar gör dom och roligt har dom. Dom vuxna pojkarna tycker det är onödigt med två små råtter medans alla tikarna, utom deras mormor tycker dom är helt okej och umgås fint med dom. Mormor Måniq talar om att hon inte är intresserad av att varken  gosa eller busa med dom, hon morrar och dom små accepterar det och går undan. Pojkarna är inte lika tydliga med sina budskap så valparna har fått sig på moppo några gånger men inget allvarligt.

Men nu löper Flingan så nu får valparna vara ute med tikarna och jag kan lugnt sitta och läsa och bara slänga ett öga på dom då och då. Deras mamma Smulan busar med dom ibland och det gillar Rakel Spektakel men hon hinner inte med sin mamma när hon börjar tokspringa men hon gör så gott hon kan och springer samma sträcka som mamma men det tar dubbelt så lång tid hihi... Dag-Otto han bara ställer sig och glor som att ni är ju inte riktigt riktiga som springer på det viset i denna värme då man kan ligga och softa i skuggan. Ja livet på Lillaing´s är underbart och vi mår bra allihopa.

Ta hand om er och era fyrfotade pälsklingar och se till att dricka mycke vatten och att era djur dricker tillräckligt också.

Kram från mig och alla fjärilarna

 

Måndagen den 4 augusti 2014 kl. 20:49

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language