Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Och så var dom redan...

8 veckor gamla, tiden har verkligen gått fort, känns som att jag nyss satt och var jätte orolig i väntrummet på Strömsholms djurklinik. Dom små liven fick en trög start men idag är dom hur pigga och krya som helst och deras vikter är kanonbra så jag är så glad nu. Båda valparna stannar i kenneln, så jag kommer inte åka och besikta och vaccinera dom förens dom är 12 veckor gamla.

Deras namn dom fick på stamtavlorna (L. Gutta & L. Gåva) blir inte deras tilltalsnamn som jag tänkte från början, nu när man "lärt känna" dom så har deras namn kommit och Gåva kommar kallas Rakel Spektakel och Gutta kommer kallas Dag-Otto, det är verkligen passande namn på dom små busfröna.

Lillaing´s Gåva "Rakel Spektakel" 8 veckor

Lillaing´s Gutta "Dag-Otto" 8 veckor

Mina små sötnosar

Fler bilder finns i galleriet *Valpkull G men jag kommer givetvis göra egna album i galleriet till dom och sen ega undersidor som dom andra har, men den uppdateringen tar jag någon dag då det är dåligt väder och vi inte är ute lika mycke som nu.

Kram från mig och alla fjärilarna

 

Söndagen den 27 juli 2014 kl. 23:01

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language