Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

7 veckor idag

Ja nu har dom små tussarna blivit hela 7 veckor, dom växer och mår bra, busar och biter och äter och skiter, precis som det ska vara.

Torra kulor var poppis så det har vi övergått till nu, dom är duktiga på att dricka vatten och sen får dom fil, mamma Smulan tuttar dom lite men ytterst sällan nu, är inte ens säker på att dom får i sig något, men Smulan busar en hel del med dom. Blozza och Flingan har fått träffa valparna och Flingan tycker ju det är jätte skoj men små tussar, Blozza accepterar dom men är lite får hård i leken så dom känner sig nertrykta och gömmer sig, men dom har ju varandra och dom busar och har så roligt.

Detta med att försöka fota dessa vildingar är inte lätt, blir inte bra skärpa alls och försöka få dom att prosera på bordet är inte heller det lättaste. Dom gillar det inte vilket bilden på dom tillsammans skvaldrar om.


Lillaing´s Gåva "Rakel Spektakel" & Lillaing´s Gutta "Dag-Otto"


"Rakel Spektakel"


"Dag-Otto"

Ja nu börjar dom likna mer hundar än tussar, men söta som socker är dom fortfarande.

Ja med dom små är det bra och ja även dom vuxna förutom Måniq som fått livmoders inflammation nu efter löpet, men hon äter medicin och mår bra nu så jag hoppas det försvinner och vi slipper nu antibiotika. Måniq har aldrig haft det förut men nu under detta löp fick hon analsäcks inflammation och har förmodligen fått in baklterier, jag hoppas det är så och att hon inte får det mer. Hade ju min gamla tax Samantha som fick det vid varje löp och det är inte roligt, hon var för gammal för att kunna sövas tyckte jag så jag vågade aldrig kastrera henne, men om Måniq fortsätter få det så är frågan om jag inte låter henne bli det, hon ska ju ändå inte ha fler valpar men det får framtiden avgöra hur det blir med den saken.

Hoppas ni alla har det skönt i sommarvärmen som äntligen kom, jag sitter ute på gården och läser medans hundarna strosar runt, tuggar ben, busar eller bara softar i skuggan, underbart är det iaf.

Kram från mig och flocken

 

Söndagen den 20 juli 2014 kl. 23:11

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language