Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

5 veckor och mycket bilder

Tiden rusar iväg och nu är valparna redan 5 veckor och dom växer och går upp i vikt riktigt bra nu, deras vikter ser ni i valplådan.

Lillaing´s Gåva

Lillaing´s Gutta

 

 

Mycket har hänt den senaste veckan för dom små, dom har flyttat från valplådan nu och bor nu i en av boxarna och först var det lite läskigt tyckte Gåva men nu är det full fart på dom små dom korta stunderna dom är vaken.

Värmen kom ju så dom har även fått prova på att komma ut i det gröna och det var helt okej för mamma Smulan var ju ute och dom fick tutta, samtidigt fick dom träffa snälla "moster" Breenze.

Breenze är nog den snällaste hund man kan leta efter Hon är verkligen den perfekta hunden för att låta valpar träffa andra hundar än sin mamma.

Idag har dom verkligen busat runt ute, både med varandra och med mig, min foppatoflor är goda, dra i min tröja var skoj och bita mig i fingranra.

Jätte många fler bilder finns i galleriet * Valpkull G om ni vill se.

Kram från mig och flocken

 

 

Måndagen den 7 juli 2014 kl. 01:00

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language