Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

B-kullen 5 År

Idag säger jag GRATTIS till B-kullen som fyller 5 år !

Lillaing´s Benke-bus

Lillaing´s Bosse-bus

Lillaing´s Bianca-bus R.I.P

Lillaing´s Bäzta-bus

Lillaing´s Blända-bus R.I.P

Lillaing´s Becca-bus


 

Onsdagen den 28 maj 2014 kl. 22:03

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Tiden går fort...

Nu är det länge sen jag skrev en blogg och detta pga att min dator gav upp och jag siitter med en gammal dator som är så långsam och seg så det är inte roligt alls att sitta och försöka göra något och jag sitter fortfarande med denna gamla burk men känner att jag måste uppdatera lite.

Alla valpar i F-kullen har flyttat, först åkte jag och besiktade hela kullen, alla UA utom den röda killen som bara hade en sten nere i påsen för dagen men den ramlar förhoppningsvis ner, så den första sin flyttade vad Lillaing´s Fnittra "Ester"  den8 Maj till Stockholm och Linda, den 9 Maj flyttade röda gossen Lillaing´s Fjodor "Dante" även han till Stockholm till Maria med familj, sen Lördagen den 10 Maj åkte min snälla dotter Felicia tåg ner till Kalmar men Lillaing´s Fnissa till Malin på Tipzy´s kennel och sen på Måndag den 12 Maj flyttade sista gossen Lillaing´s Fjalar "Chip" ner till Hallsberg och husse Anders och matte Carina.

Det blev så tomt här hemma när alla min småttingar flyttade, gråtit har jag gjort men jag vet att dom fått dom bästa hemmen jag kunde önska dom. Mamma Blozza tyckte nog det var skönt att dom flyttade för hon har inte letat efter dom eller visat oro på annat sätt.


Sen har vi ju lilla Smulan och hon är dräktig och idag är hon inne på dag 63 från första parningen räknat s¨nu har hon gått tiden ut, hon är inte jätte tjock så hon har nog inte många i magen men hon är ju väldigt liten också så det får inte plats så många. Jag har fotat henne lite men då denna dator är så liten så får jag inte plats med fler bilder i den nu så jag kommer inte kunna ladda upp i galleriet tyvärr. Men jag lovar att uppdatera så fort det blir smått och då kommer den någon bild på dom små iaf. Som tur är kommer min son ner till helgen och då ska han bygga min nya dator så då komemr jag uppdatera ofta precis som jag brukar göra då jag har valpar, vet att många tycker det är kul att följa kullarna och speciellt blivande valpköpare uppskattar det.


Annars mår flocken bra, lite utställningar blir det i sommar är det tänkt också och bilder är tagna på dom alla men dom ligger i kameran tills jag får min nya dator.

Har beställt en massa (6,4 kg) naturliga tuggben och kan varmt rekommendera http://www.norrakedumshundcenter.se/ Svenska produkter, mycket att välja på, bra priser och snabb leverans ! Så frukost får hundarna i det gröna nu när vädret är så bra, igår bjöds det på kycklingfötter ochkalkonfötter och det var gottigt kan jag lova.


Nu är klockan mycket och det är en ny dag så nu säger jag natti natt !


Kram Inger & flocken

 

Måndagen den 26 maj 2014 kl. 00:41

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language