Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Valparna 3 veckor

Ja redan är dom 3 veckor gamla och dom växer så det knakar och nu börjar det hända saker i lådan. Dom töltar omkring på ostadiga ben, dom morrar och biter varandra, ja det är lite liv mellan varven men dom sover ju mest fortfarande.

Dom fick börja med att smaka köttfärs  då dom var 2 ½ vecka gamla och det var ju spännande och faktiskt gott tyckte dom, så nu har dom börjat få valpfoder iblandat i köttfärsen också och idag får dom två såna mål mat  men dom äter ju inte så mycket än av det.

Idag har dom även blivit avmaskade och även deras mamma Blozza så klart, det är väl ingen höjdare tycker dom och det är ett himla smackande och fnysande, men dom fick köttfärs/valpfoder och en äggula efteråt och det smakade gott och sen komm duktiga mamma och tuttade dom vilket är det godaste av allt så klart.

Klona har blivit klippta också så klart och vikten är tagen och en massa bilder är fotade under veckan och lite mer idag så klart.

Stolt och duktig mamma Blozza med sina småttingar


Mat tajm, köttfärs/valpfoder


Alla fyra valparna är reserverade tills vidare.


Många fler bilder finns i galleriet *Valpkull F, på undersidan Valplådan ser ni vad dom väger idag.

Kram från mig och flocken


 

Måndagen den 31 mars 2014 kl. 17:35

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language