Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Väntar med spänning nu

Ja inga valpar än men man märker att det börjar vara dax nu, hon sover och sover vilket hon behöver. Magen den har vuxit jätte mycket senaste dagarna, mätte henne och nu har hon blivit 11 cm större än före magen började växa.

Här en bild tagen dag 56


I morse tog jag denna bild, idag är hon på dag 60 räknat från första parningen.


Hon ligger i ställningar hon annars inte gör, visar tydligt att hon besväras av dom små liven i magen som rör på sig så det syns när man tittar på magen. Ja det är inte lätt för lilla Blozza nu, men snart slipper hon den stora magen för nu kan dom komma när som helst.

Fick en hälsning från Maria och Lillaing´s Edwin "Gangster" Maria tränar och utbildar hundar i special sök, bl a narkotika, diabetes mm och Gangster är riktigt duktig säger hon.

Maria har även kurser och nu startar nya valpkurser m fl kurser, kika in på hennes hemsida Hon har även webbshop med mycket bra tugg, leksaker mm.

Jag vill gärna få bilder från er andra också, är så roligt att se hur "mina" valpar ser ut idag så skicka gärna bilder så blir jag jätte glad

Ha det gott nu alla, våren har kommit till oss i söder iaf, både traner och svanarna har kommit, härligt är det tycker både jag och hundarna.

Nu kommer nästa uppdatering när valparna kommit

Kram från mig och flocken

 

Måndagen den 3 mars 2014 kl. 20:30

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language