Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Valplådan på plats

Ja idag har jag haft lite pyssel, satt upp valplådan, tagit fram allt som behövs, kokat och rengjort alla saker nåogra och allt ligger sterilt nu. Handdukar, våg, block, penna, tidningar mm är framplockat. Ja allt har ju varit undanstoppat länge, drygt två år sen jag hade valpar så nu är det så spännande och känns så roligt att äntligen få en massa små tassar här hemma.

Idag är hon inne på dag 55 räknat från första parningen, jag hittade bilder på Måniq då hon väntade första kullen fotad på dag 55, hittade även en bild på Kia som var fotad dag 55 , så nu har jag klippt ihop dom så nu kan ni gissa på.


Klicka gärna på bilden så blir den större.

Ja hur många tror ni hon har där inne?

Jag tror nog hon har iaf 5 st.

Ja magen börjar vara ganska stor nu, denna bild är fotade på dag 53, alltså i Måndags.


Det börjar verkligen vara jobbigt nu.


Blozza har inspekterat valplådan och hon verkar ha godkänt den för hon la sig i bädden och låg där länge innan hon hoppade ur, Senare tog hon en tjurmuskel och hoppade in och låg och tuggade på den. Ja man ser på bilderna att hon verkar nöjd med sitt blivnade valpläger.


Nöjd liten tjeje


Ja nu är det spännande, lilla söta Blozza ska bli mamma för första gången Nu hoppas jag bara att allt går bra och att både valparna och mamma Blozza mår bra när det är klart.

Kram från mig och hela flocken

 

Onsdagen den 26 februari 2014 kl. 23:15

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language