Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Väntans tiden

Ja nu går jag i väntans tider, så spännande så Nu är Blozza 6 ½ vecka gången från första parningen räknat och dräktig är hon helt klart och nu är det ju allt händer, man kan nästan se från dag till dag hur tjock hon blir och snart borda jag kunna känna rörelser ocksåwiii så spännande det är. Några bilder på Blozza tagna nu den 16 och 17 Februari, tror säkert ni ser att hon är tjock, rund och go om magen, ingen tvekan om att hon skulle vara tom iaf. Så nu hoppas jag allt flyter på som det ska och allt går bra när det är dax för valpningen.


Fotat 16/2, börjar vara trångt för maten nu, går sakta att äta fast hon får flera små mål per dag. Lilla gummanTagna idag 17/2 vid två tillfällen.

Hur många tror ni det är?

Jag har fått olika bud på antal, min dotter tror 4-5, Blozzas uppfödare tror 5 eller 7 och själv tror jag 5 eller 6 men det är svårt veta. Jag får fota och lägga upp fler bilder eftersom men gissa gärna på om ni vill för jag lär ju ändra mig fram och tillbaka innan vecka 10 då hon är beräknad att valpa

Så nu är det inte så långt kvar innan Johtina´s Blozzom "Blozza" och Vittoria´s All Inclusiva "Olle" blir föräldrar

Har fått en hälsning från Lillaing´s Edwin "Gangster" och matte Maria, här är Gangster tillsammans med sin ena kompis Mr Bean och dom har roligt tillsammans som ni ser.

Jag blir alltid så glad då jag får bilder och hälsninger från "mina" valpar och deras underbara ägare. Tack Maria för dessa två härliga bus bilder.

Jag tar så gärna emot bilder från alla mina valpköpare, så skicka gärna bilder till mig på "mina" valpar

Idag har vi här i Sörmland verkligen haft vårkänslor, solen värmde så skönt från klarblå himmel och + 11,5 grader mitt på dagen. Våren är här och det är underbart

I morgon åker jag ner till Småland och lämnar tillbaka Johtina´s Dirty Harry "Pysen" som varit inlånad, tack goa Anita för ditt förtroende att låta mig rå om underbara Pysen

Vackra gossen Johtina´s Dirty Harry "Pysen" som jag kommer sakna dig, men tur är att jag kommer träffa honom då och då iaf annars hade jag nog inte släppt honom så lätt för han är helt underbar denna gosse Med som resesällskap tar jag mor och dotter med mig, alltså Måniq och Smulan. Det får bli dom två jag tar med så det underlättar för min bror då han går hit och tar ut hundarna på dagen, är ändå många för honom att hålla reda men går säkert bra iaf fast han inte är van men han känner ju alla hundarna iaf och tomten är ju inhägnad också som tur är.

Kram från mig och flocken

 

Måndagen den 17 februari 2014 kl. 23:47

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language