Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Valparna 4 veckor

Idag blir valpkull E 4 veckor och nu är det full fart på dom mellan varven, men dom sover ju mest fortfarande. Men riktiga busungar har dom blivit, fick byta till den större valplådan idag då dom små busfröna kommit på att krypa över och då blir det lite pipande så klart, läskigt blir det utanför valplådan så klart.

Busiga ja, jo dom biter och attakerar varandra, morras görs det också. En liten tiger har dom fått och den är skoj att bita i, här busar Lillaing´s Edwin med tigern.

Först bita den i öronen.

Sen går han till attack.

Ja full fart några minuter innan dom somnar igen och så här trött blir man efter lite mat.

Ja som synes så är tigern väldigt mysigt också att somna mot.

Fler bilder finns i galleriet Valpkull E, i Valpldan finns uppgifter om hur dom växer och går upp i vikt vilket dom gör som dom ska. Ja tiden rusar iväg och nu är dom verkligen roliga, sen är dom ju väldigt nyfikna och sociala, dom kommer genast fram med viftande svansar då man kommer till valplådan och pratar med dom. Dom kommer gärna upp en stund i famnen också, pussas på halsen och i ansiktet, ja dom är så gosiga

 

Fredagen den 24 februari 2012 kl. 20:56

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language