Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

D-Kullen besiktade UA idag

Idag har jag varit och veterinärbesiktat, vaccinerat och Chip-märkt D-kullen och dom är UA, veterinären tyckte att valparna var jätte fina allihopa, jag tror hon blev lite kär i Lillaing´s Dirty Harry  Så skönt att dom var UA!

Så nu söker Lillaing´s Dynamit Harry en aktiv ägare som vill jobba med honom, agility, lydnad, spår eller något annat skulle passa honom perfekt då han är riktigt aktiv, men han är väldigt go också då man lyfter upp honom i famnen och pussas gärna.

Lillaing´s Dirty Harry är en cool och lugn kille, lill-gammal och en riktig gosepropp. Sitter och vickar på huvudet då man pratar till honom, så han söker någon som vill ha en kompis i både soffan, skogen och någon aktivitet.

Lillaing´s Dolce Vita är en snygging, pigg och allert men skinn på näsan, skulle vara roligt om någon ville ställa ut henne och köra agility, lydnad eller något annan aktivitet.

Ja tre valpar söker hem, finns bilder i galleriet D-kullen.

 

 

Måndagen den 26 september 2011 kl. 11:34

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language