Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

D-kullen 5 veckor

Idag blir Kias valpar 5 veckor och nu är det verkligen full fart på dom när dom är vakna. Alla har dom olika personligheter och så underbara

Lillaing´s Dancing Queen

Är den minsta i kullen och den som är tuffast av dom alla, hon var den som först vågade undersöka den nya stora världen när dom fick komma ut första gången. Medans dom andra satt på filten och funderade så promenerade hon omkring, helt orädd. Idag har hennes blivande ägare varit hit och hälsat på, en jätte trevlig tjej som blev helt betagen av sin lilla tös, verkligen kärlek  En sak är säker och det är att hon får ett underbart hem, kändes så rätt redan förtsa kontakten med henne och jag hade så rätt kände jag då hon kom hit. Ja hon hade svårt att slita sig vilket jag förstår.... ja vem har inte svårt att slita sig från valpar?

Lillaing´s Dirty Harry

En cool kille! Han är så söt när man pratar med honom, då sitter han och vickar på huvudet fram och tillbaka och han är också väldigt orädd av sig, men busig är han också men lite lugnare än sina syskon. Han är också såld nu!

Lillaing´s Dolce Vita

Hon är en tuff brud i lyxförpackning! Ja tuff är hon och morrar högt då syskonen hoppar på henne och biter henne, snabb på att ge igen är hon också. Men otroligt go och busig också så klart och så vacker tycker jag med sitt svarta huvud och helvita kropp. Hon är fortfarande till salu.

Lillaing´s Dynamit Harry

En jätte busig kille och han har hittat sin röst och låter som en leksashund, han skäller högt om man frågar; Vad säger Harry! Hihi.. ja han är för härlig den killan full av upptåg varje vaken stund. Han är lite tvärs om än sina syskon också, då syskonen sover då busar han och vise värsa. Ja man kan inte annat än säga att han är en vacker och rolig kille och väldigt go. Han är också till salu.

 

Ja ute har dom varit mycke senaste dagarna då det varit soligt och varmt, men idag blev en inne dag då det var lite kyrligt och väldigt fuktigt ute. Men dom har lika roligt inne i köket som ute på gården, full fart på dom utom när dom sover.

Idag är dom vägda och avmaskade, blev inte fotat några fler bilder än dom jag la in här ovan, inte lika roligt att fota inne som ute men jag hoppas vi får fint väder igen så dom får vara ute och då fota dom mer också.

 

Tisdagen den 30 augusti 2011 kl. 21:15

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language