Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

D-Kullen 4 veckor

Idag blir D-kullen 4 veckor gamla, dom växer och mår jätte bra. Äter mat själva men mamma Kia diar ju så klart fortfarande och tar väl hand om sina småttingar.

Lillaing´s Dancing Queen (SÅLD)

Lillaing´s Dirty Harry

Lillaing´s Dolce Vita

Lillaing´s Dynamit Harry

Dom är väldigt sociala och lämnar sin mamma så fort man kommer fram till valplådan och pratar och svansarna går som små propellrar på dom till mamma Kias förvåning.

Dom är vägda också och alla går dom upp som dom ska och nu börjar dom busa mer och mer för var dag som går, himla morrande på dom ibland

Idag har dom även fått komma ut i köket och träffa övriga flocken och det var roligt och spännande, ingen av dom visade rädsla utan spatserade fram till dom stora "mostrarna"

"Moster" Breenze är verkligen en underbar och gudomligt snäll hund, hon älskar små valpar

Här får Lillaing´s Dancing Queen en puss

Hon klev ur bädden och la sig på golvet så alla dom nya valparna kunde komma till henne och som hon njuter av att få rå om dom små liven  "moster" Sasha håller sig gärna lite på avstånd, dom har ju så vassa tänder  Men Sasha är snäll med dom när dom kommer fram till henne, men kan gå undan om dom blir för många på en gång.

Dom två äldre halvsyrrorna var ju också med så klart och det var väldigt spännande med nya kompisar  och vilken skillnad det är i storlekarna på dom små liven.

Mamma Kia passade på att vila lite från sina valpar men ställde sig utanför köket och höll koll. Sen tyckte hon Måniqs valpar var lite för närgångna också, ja klart, Kia luktar ju mjölk och Lillaing´s Cruella de vil och Lillaing´s Chocolate for your heart skulle inte tacka nej till en slurk, mamma Måniq har ju ingen mjölk kvar och avvisar dom bestämt

Men man blir trött av att komma ut i stora vida världen så mamma Kia kom in när dom la sig för att sova vid "moster" Breenze och då vaknade dom upp så klart och blev glada.

Då fick dom komma tillbaka till sin valplåda och somnade fort tillsammans med sin mamma

Många fler bilder finns i galleriet D-kullen, valplådan är uppdaterad också för D-kullen.

 

Tisdagen den 23 augusti 2011 kl. 13:15

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language