Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

 

Fyrklövern 3 veckor

Idag blir min underbara lilla Fyrklöver  3 veckor gamla och jisses så fina dom är alla fyra Dom är så söta nu när dom börjar höra, dom kommer fram och viftar på svansarna  då jag sätter mig vid valplådan och pratar med dom, slickar  på mina fingrar och är så glada och det värmer i hjärtat så här i höstrusket    vi har utanför fönstret nu, grått och regnigt.

Idag har dom fått klorna klippta, vägda och fotade som vanigt men dom har även fått äta fast föda för fösta gången och tydligen var det riktigt gott och ja kladdigt blir det

Finns fler filmer i galleriet.

Dom har även blivit avmaskade och även mamma Blozza.

Ja nu har jag en mysig tid framför mig men också lite mer jobb med min underbara lilla Fyrklöver men vad gör väl det då dom ger så mycket kärlek, mys och en massa skratt! Snart blir det mer fart och bus i valplådan och då ska dom få flytta till valpboxen så dom kan röra sig mer och utvecklas, kunna ha lite roliga leksaker.

Hane 1

Hane 2

Tik 1

Tik 2

Fler bilder finns i galleriet Valpkull L och deras vikter finns på undersidan valplådan.

Jag tror jag har bestämt mig för vilka namn dom ska få på stamtavlan, men väntar med att skriva dom tills jag känner att det är helt rätt, har ju tid på mig att bestämma och registrera in dom.

En tik och en hane kommer stanna i kenneln men det kommer dröja ett tag tills jag bestämt vilka två det blir, dom måste bli större och komma upp på benen ordentligt, så en av tikarna och en av hanarna kommer finnas till salu när dom minst 8 veckor vilket dom blir Lördag vecka 43. Har några som hört av sig men ingen valp är bortlovad än, då jag måste träffas innan jag lovar någon en valp, så är man intressead kan man ringa och prata med mig i första hand och då kanske komma överens om att göra ett besök som tidigast kan göras då valparna är 5 veckor gamla.

Önskar er en fortsatt mysig helg!

Kram från mig och flocken

 

 

Lördagen den 23 september 2017 kl. 16:26

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Fyrklövern 17 dagar

Nu är mina underbara lilla Fyrklöver 17 dagar gamla och nu börjar det röra sig lite mer i valplådan och en underbart mysig och rolig tid har jag framför mig Underbart så här i höstrusket och höstmörkret

En liten film på min lilla Fyrklöver men tyvärr hann Tik 2 och Hane 1 somna fören jag började filma, men det kommer fler filmer framöver

Hane 1

Hane 2

Tik 1

Tik 2

Kram från mig och flocken

 

Tisdagen den 19 september 2017 kl. 19:38

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Fyrklövern 2 veckor

Idag blir min underbara Fyrklöver 2 veckor och nu har dom öppnat ögonen Underbart söta är dom alla fyra små hjärtan

Hane 2  Tik 1  Tik 2  Hane 1

 

Detta med att välja namn till stamtavlorna är ju alltid något som ger mig huvudbry och en massa velande och grubblande. Jag har många namnförslag på L som jag gillar och hade förra veckan nästan bestämt mig men nu igår kväll så ändrade jag mig och har fyra andra namn. Jaja tur jag inte behöver skicka i någon registrering än , har ju någon vekca till på mig.

Hane 1

Hane 2

Tik 1

Tik 2

 

Några fler bilder på Fyrklövern finns i galleriet, deras vikter finns på undersidan Valplådan.

Önskar er alla en fortsatt skön helg

Kram från mig och flocken

 

Lördagen den 16 september 2017 kl. 13:23

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

9 år & valpköparbilder

Hipp Hipp HURRA för min första kull, A-kullen som fyllter 9 år idag

 

R.I.P "Charlie"

 

 

Har fått jätte många fina bilder från några valpköpare, alltid lika roligt och jag blir så glad då jag får följa mina små bäbisar

 

Maja från min första kull som fyller år idag, tack snälla Anna för att du vill hålla kontakten med mig fortfarande och det underbara liv du gett "min" lilla bäbis Maja, en extra grattis puss på nosen från mig och mamma Måniq.

Kiwi från Blozzas andra kull, tack Alexandra för att jag får möjlighet att följa "min" bäbis.

Zoccan från Flingans andra kull, helsyster till Hwila, tack Anna för alla underbara bilder från eran härliga sommar och tack för att jag får följa "min" bäbis i hennes busiga liv, för ja Zoccan är en riktig liten busunge och hittar på mycket bus.

Många fler bilder finns i galleriet Valpköparnas bilder ifall ni vill se fler bilder på "mina" bäbisar.

Önskar er alla en forrsatt fin vecka!

Kram från mig och flocken

 

Tisdagen den 12 september 2017 kl. 13:49

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Fyrklövern 1 vecka

Idag blir Fyrklövern 1 vecka, alla fyra och mamma Blozza mår bra. Fyrklövern går upp i vikt bra och växer så det knakar, men då är mamma Blozza  en kanon mamma med grädde i tuttarna.

Idag var det veckovägning, vikterna ser ni på undersidan Valplådan som alltid, fotade har dom blivit också och klorna är klippta. Alla fyra är så söta och jag längtar tills dom öppnar ögonen, då blir så ännu sötare och sen när dom börjar tulta runt i valplådan och busar då kan jag bli sittandes hur länge som helst och bara nuta av sötnosarna.

Som det ser ut nu så är det hanarna och tik 2 vit och röda och tik 1 är vit och svart eller mest troligen trefärgad som sin pappa.

Har fått bilder på två av Fyrklöverns stora systrar.

Lillaing´s Key To My Heart "Millie" som bor hos min vän och kollega Anita på Johtina´s kennel

Lillaing´s Kissin My Mum Goodbye "Kajsa" som bor inte så långt ifrån mig hos Lisbet och hennes man i Sköldinge.

Önskar er en fortsatt mysig helg!

Kram från mig och flocken

 

Lördagen den 9 september 2017 kl. 16:56

BLOGGEN | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Lillaing´s kennel
Liten seriös uppfödning av Phaléne i lugn hemmamiljö.
Jag avlar endast på sunda och friska hundar med bra exterör och metaltitet. Mina hundar lever som familjemedlemmar och valparna får umgås i centrum och får mycke uppmärksamhet, blir sociala och vana vid andra hundar och alla ljud som förekommer i ett hem.

 

Kategorier

BLOGGEN

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.
 Choose your language